НОВИНИ

Канадці купують частку в українському агрохолдингу “Астарта”

26.08.2016 17:52

Як повідомляється на сайті біржі, два мажоритарних акціонера, компанія Albacon Ventures Limited і Aluxes Holding Limited, підписали угоду про покупку акцій з Fairfax Financial Holdings Limited.

Fairfax має намір купити у Albacon 450 тис. акцій і 2 047 500 акцій у компанії Aluxes. В сумі це становить 9,99% акцій компанії Астарта.

“Ми раді вітати Fairfax як значного акціонера нашої компанії і бачимо в такому сильному стратегічному партнерстві великі можливості для подальшого розвитку “Астарти” “, – зазначив гендиректор і засновник компанії Віктор Іванчик.

Закрити угоду планується до 24 лютого 2017 року, отримавши при цьому дозвіл Антимонопольного комітету України.

Довідка: Агрохолдинг “Астарта” – вертикально-інтегрований холдинг, який з 1993 року працює у сфері цукрового і сільськогосподарського виробництва. Основна діяльність агропромхолдингу полягає у вирощуванні буряку, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру і супутньої продукції (меляса та сухий гранульований жом), а також молока і м’яса. У холдинг входять п’ять підрозділів: ТОВ “Полтавазернопродукт”, ТОВ “Агрофірма ім. Довженка”, ТОВ “Добробут”, ТОВ “Хмельницьке” і ТОВ “Волочиськ-Агро”. В першому півріччі компанія отримала до € 75 млн чистого прибутку, що в три рази перевищує показник першого півріччя 2015 року.

За матеріалами: ЛігаБізнес


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: