НОВИНИ

Через схеми терміналу Транссервіс-2008 українські трейдери втрачають закордонних покупців

14.03.2023 11:27
161750-1_large

Через схеми термінала «Транссервіс -2008» в порту Чорноморськ від послуг Групи компанії Прометей відмовився закордонний покупець. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua.

На сьогодні склалася ситуація, коли через схеми термінала «Транссервіс -2008» в порту Чорноморськ від послуг Групи компанії Прометей відмовився закордонний покупець.

Судно стояло з 12 січня 2023 р. в очікуванні проходження комісії в Стамбулі. Збитки за його простій склали понад 1 млн. доларів. У зв’язку з непрозорістю по термінам постановки до причалу судно було канцельовано.

Таким чином компанія втратила контракт на постачання великої партії агропродукції, укладений з іноземним партнером. Це спричинило як прямі, так і непрямі збитки.

«Таке ставлення до іноземних покупців українського зерна, на жаль, не додає довіри ні до Зернового коридору, ні до нашої країни. Статус продавця, який мають українські зернотрейдери на міжнародній арені і так не найкращий, а зі здійсненням афер припортовим терміналом просто обвалюється», – резюмує один з керівників ГК Прометей Сергій Ольховський.

Як раніше повідомлялося, Група компаній Прометей має всі підстави стверджувати, що “Транссервіс-2008” регулює чергу під навантаження суден в ручному режимі.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: