НОВИНИ

БЕБ арештувало найбільший логістичний центр України

09.01.2023 15:03
evroterminal-31101

Транспортний холдинг, який є одним із найбільших в Україні логістичних центрів, підозрюється в ухиленні від сплати податків у сумі понад 18,3 млн грн. Детективи Бюро економічної безпеки України також встановили, що його бенефіціарними власниками через кіпрську офшорну компанію є громадяни РФ. Про це повідомили на сайті БЕБ, пише agronews.ua.

У результаті санкціонованих обшуків адміністративних будівель підприємства, детективи БЕБ виявили та вилучили документи фінансово-господарської діяльності, що свідчать про правопорушення, а також документи, які підтверджують громадянство РФ засновників.

Видання “Порти України” зазначає, що хоч назву ТОВ і не повідомлено, мова може йти про одеське ТОВ “Євротермінал”, санкція щодо якого була видана Шевченківським районним судом Києва. В ході досудового розслідування ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 27.10.2022 (справа N 761/22832/22) накладено арешт на майно ТОВ “Євротермінал” шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування цим майном. Під арештом опинилися офісні приміщення, земельні ділянки, нежитлові приміщення, в тому числі і накопичувальний майданчик. Крім того, арешт накладено на майнові комплекси та будівлі вантажного митного комплексу Сухого порту.

.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: