ВАЖЛИВО

9 січня відбудуться аукціони із продажу квот на вилов риби у 2024 році

05.01.2024 18:40
an_post_05_01_24

З перших днів нового року на Прозорро.Продажі розпочалися аукціони із продажу прав використання водних біоресурсів на 2024 рік, які оголошує Державне агентство меліорації та рибного господарства України. 9 січня відбудеться відразу 43 аукціони. Із них 32 оголошення із продажу квот на вилов у Дніпровсько-Бузькій гирловій системі і 11 – на Тилігульському лимані.

У лотах серед біоресурсів, які користувачі прав зможуть виловлювати, пузанок Alosa tanaica, оселедець чорноморський Alosa immaculata, лящ Abramis brama, судак звичайний Sander lucioperca, сазан Cyprinus carpio, щука звичайна Esox Lucius, тараня (плітка звичайна) Rutilus heckelii (Rutilus rutilus), плоскирка Blicca bjoerkna, бички (крім видів, занесених до Червоної книги України) Gobiidae, сом європейський Silurus glanis, головень європейський Squalius cephalus, піленгас Liza haematocheilus, окунь звичайний Perca fluviatilis, рак вузькопалий Astacus leptodactylus, креветка Caridea тощо.

Ліміти різні, вони детально описані у кожному оголошенні. Звертаємо увагу, що також у кожному оголошення вказані допустимі знаряддя лову та максимальна кількість суден. Тож промисловці зможуть обрати цікавий та прийнятний лот для себе.   

Стартова вартість квот теж різна. Варіюється від  19 тис. грн і до 215,5 тис. грн.

 Запрошуємо суб’єктів рибного господарства до аукціонів. Зручно та легко вам буде працювати на майданчику Української універсальної біржі. Адже у нас ви матимете не лише доступ до системи онлайн аукціонів, а і якісну технічну підтримку та повний супровід менеджерів у підготовці та участі в аукціонах.

Для довідки: на майданчику УУБ уже успішно підготували понад 170 пропозицій учасників на «рибні» аукціони.  



Перегляди: 304
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: