ВАЖЛИВО

СБУ Миколаївської області тероризує місцевих фермерів

10.07.2020 16:02
https://agronews.ua/

Керівник СБУ Миколаївської області – Віталій Герсак дав команду своїм підопічним зривати збір урожаю місцевим фермерам. Саме зараз відбуваються обшуки і дали команду паралізувати збір урожаю. Про це повідомляє agronews.ua.

Все це відбувається навколо ДП «Племрепродуктор «Степове», в інтересах колишніх контрагентів цього підприємства. Фактично керівник СБУ виконує платне змовлення з Юрієм Кормишкіним по дестабілізації роботи і «віджиму» врожаю фермерських господарств, які обробляють там землю.

Наші джерела повідомляють, що Юрій Кормишкін колишній співробітник по боротьбі з організованою злочинністю, який за останній час дуже швидко став «аграрієм»  – використовує тиск правоохоронних органів на фермерів та державні підприємства.

Миколаївські журналісти неодноразово фіксували зустрічі Кормишкіна з Герсаком.

Головний редактор «НикВести» Олег Деренюга у своєму Telegram -каналі опублікував фото, на якому видно як депутат Юрій Кормишкін, Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, її помічниця Оксана Корсак, її замісник Тахір Садрідінов виходять з будівлі обласного управління СБУ в Миколаївській області.  

Юрій Кормишкін і Тахір Садрідінов

«Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко разом зі своєю помічницею Оксаною Корсак залишають будівлю Управління СБУ в Миколаївській області. Слідом за ними виходять представники фракції «Наш край» Юрій Кормишкін і Тахір Садрідінов. Ці фото вкотре підтверджують, що обласне управління СБУ перетворилося в основний центр прийняття політичних рішень в регіоні», – пише журналіст.

Миколаївська область межує із зоною бойових дій і ймовірно голові СБУ нема чим займатися, аніж тероризувати місцевих фермерів, щоб потім їх шантажувати закриттям впроваджень, і відповідно вимаганням коштів.

Складається враження, що фермерські господарства це якість місцеві терористи, адже по ухвалі на обшук встановлені адреси. Це при тому, що ніякої боротьби з криміналітетом чи з сепаратистами за останній час чути не було.

Слідчі відмовляються представлятися

Адвокат Костянтин Пасіка, який знаходиться на місці заявляє: по-перше – парадоксальним є те що вся справа базується на свідченнях працівника, який працював у 2017 році; по-друге  –  слідчий суддя не запитував ніяких документів з підприємства. І взагалі це підзвітність НАБУ, тобто це  фактично повне беззаконня і тиск на фермерів.

Головна «проблема» СБУ – це аграрії. Це зрозуміло, оскільки там є гроші, у зв’язку зі збором врожаїв.   


Перегляди: 33
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: