Loading Події
  • This event has passed.

АНОНСИ

ЯГІДНИЙ ФОРУМ «S-FRUIT TRANSFORMATION 2019»

  • 02.04.2019
    Кінець:
    04.04.2019
    Київ

    Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.

    Ягідна Асоціація України запрошує на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії — S-Fruit Transformation Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum.

    Мета заходу:

    • Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
    • Уявити новітні технології і світовий досвід у секторі плодово-ягідної продукції
    • Створити професійне коло в ягідному секторі
    • Просування споживання ягід.

     

    Цільовою аудиторією форуму будуть виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери і рітейл із Європи. Ми очікуємо близько 300 учасників.

    Форум буде проходити на двох мовах — англійській і російській.

    В якості спікерів ми запрошуємо кращих світових експертів і лідерів ринку.

     

    1-й день буде присвячений світовим тенденціям і технологіям з доповідями спікерів по 20-30 хвилин.

    Чотири локації працюватимуть паралельно:

    • Головна сцена — світові тенденції ягід і кісточкових фруктів різних культур, споживання і ринки.
    • «Ферма» — уявлення сортів і технологій для виробників.
    • «Завод» — уявлення технологій переробки.
    • «Ринок» — маркетингові рішення, збут і просування ягід.

    2-й день — 8 професійних тренінгів

     

    Два блоки по 4 тренінги одночасно (3 години один блок) із наступними темами:

    блок №1

    • Післязбиральна обробка кісточкових фруктів.
    • Ланцюжок і асортимент ягід у роздрібній торгівлі.
    • Захист ягідних і кісточкових культур.
    • Технологія вирощування лохини.

    блок №2

    • Післязбиральна обробка м’яких фруктів.
    • Технологія вирощування черешні.
    • Впровадження систем якості та безпеки харчових продуктів на об’єкті переробки
    • Виробництво ягід у закритому грунті.

     

    3-й день — Навчальні візити в двох групах за інтересами: на виробництво ягід та черешні і на завод зі переробки.

    Вартість участі:

    Ціна 1 учасника за реєстрації до 8 березня 2019 року становить 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).

    Вартість учасника за реєстрації після 8 березня — 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).

    Для групи із 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для членів Ягідної Асоціації України діє знижка 25%.

    Протягом 1-го і 2-го днів працюватиме Експозиція супутніх товарів і послуг: компанії на промомісцях представлять технології виробництва, обробки, переробки, зберігання і маркетинг продукції, виставка готової продукції.

    S-Fruit Transformation стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів у секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв’язки прямо під час заходу!

    Подробиці — на сайті.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: