Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Конференція «Пальмова олія в Україні: заборонити не можна використовувати»

shutterstock_663056218-e1535541009935
11 Березня, 2021
11:00
Організатор: УНІАН

Other

Класифікація
Олійні
Формат зустрічі
Конференція
Локація
Україна

Запрошуємо на прес-конференцію!

В УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Пальмова олія в Україні: заборонити не можна використовувати».

Спікери: Дмитро Соломчук, народний депутат України, Комітет ВРУ з питань аграрної та земельної політики та інші народні депутати України, Яна Казьміна, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA), керівниця аграрного департаменту та інші експерти.

Під час прес-конференції народні депутати України та експерти у галузі харчової промисловості обговорять різноманітні аспекти використання пальмової олії та трансжирів в харчових продуктах.

Метою прес-конференції є презентація законопроекту №5148 від 23.02.2021 «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми», яким пропонується: категорично заборонити використання пальмової олії у традиційних молочних продуктах; заборонити використання гідрогенізованої пальмової олії та інших гідрогенізованих рослинних жирів  у дитячому харчуванні; заборонити використання гідрогенізованої пальмової олії у харчових продуктах (кондитерські вироби: шоколад, морозиво тощо); ввести значні штрафні санкції за порушення; започаткувати чітке та зрозуміле маркування харчової продукції, що містить пальмову олію.


Онлайн-трансляція буде доступна за посиланнями:  https://www.unian.ua/static/press/live https://www.youtube.com/watch?v=SGpmKLnXNA4 .

Питання також можна поставити за ел. поштою: [email protected] (з темою листа «Питання на прес-конференцію  11.03 об 11-00»)


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , ,