Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Бізнес конференція: Старий VS Новий елеватор

25 Вересня, 2019
08:30 - 14:00
Організатор:

Українська Зернова Асоціація оголошує про проведення широкомасштабної конференції, що присвячена питанню ефективності зберігальних та переробних потужностей зернового ринку: «СТАРИЙ VS НОВИЙ. ЧОМУ БУДІВНИЦТВО НОВОГО ЕЛЕВАТОРУ ВИГІДНІШЕ НІЖ РЕМОНТ І МОДЕРНІЗАЦІЯ СТАРОГО?».

Під час конференції відомі експерти та фахівці продемонструють «на пальцях» переваги абсолютно нових зберігальних чи переробних потужностей над старими чи відремонтованими. Під час заходу Ви зможете безпосередньо отримати відповіді на всі питанні, про які вагались запитати. Кращі спікери, якісні доповіді та найголовніше активна дискусія між учасниками конференції в один час та одному місці.

Як відомо, Україна впевнено рухається до позначки в 100 млн т виробництва зерна та 70 млн т експорту, що зумовлює потребу в додаткових виробничих потужностях. За різними оцінками, сьогодні налічується близько 1100 елеваторів, що мають сукупний об’єм одночасного зберігання близько 40-45 млн т. Здебільшого, зернозберігальні та переробні потужності будувались ще за часів Радянського Союзу понад 30 років тому, а деякі навіть понад 100 років тому. Відповідно, в ті часи були зовсім інші запити на зерно, відтак і можливості таких підприємств значно менш ефективні.

Враховуючи тенденції розвитку зернової галузі, зокрема, зберігальної та переробної, сучасність вимагає більш ефективного підходу до потужностей. Зокрема, за оцінками експертів побудова нового елеватора значно вигідніша економічно та фінансово ніж модернізація старого. Крім того, враховуючи логістичні тенденції України, більш сучасні елеватори мають переваги у транспортуванні зерна.

Все це приводить ринок до необхідності повного оновлення застарілих потужностей зберігання та переробки зерна. Саме тому актуальність проведення конференції, де всі зацікавлені сторони зможуть обговорити шляхи вирішення ситуації з оновлення потужностей, сьогодні фіксується в кожному регіоні країни.

Нове будівництво це не лише економічні та фінансові переваги для бізнесу, це і додаткові інвестиції в регіон та соціальні переваги для місцевого населення.

Все це та багато іншого буде детально розкрито під час заходу. Приходьте та дізнавайтесь більше!

Вартість участі у конференції:
До 1 вересня 3 000 грн
З 1 по 15 вересня 3 500 грн
З 15 вересня до початку конференції 4 000 грн
Для компаній учасниць УЗА діє знижка 30%


Щодо участі: Людмила Каплун +38096 934 76 21, [email protected]
Щодо партнерства, спонсорства чи іншої співпраці – Serhiy Ivaschenko +38093 199 25 00, [email protected]

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: