НОВИНИ

Вишняківський спиртзавод виставили на продаж на аукціоні Прозорро

22.04.2021 16:32
49587 (1)

Фондом державного майна України (ФДМУ) було оголошено про проведення 21 травня аукціону з приватизації окремого майна «Вишняківського місця провадження діяльності та зберігання спирту» ДП «Укрспирт» за адресою: Полтавська обл., Хорольський р-н, с.Вишняки, вул.Заводська, 1 та м.Хорол, вул.Молодіжна, 25. Про це повідомляє agronews.ua.

Перелік майна, виставленого на приватизацію єдиним лотом складається з 642 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна, серед них адмінбудівля, спиртосклад, зерносклади, автогаражі, матеріальні склади, побутові приміщення, вуглекислотний цех, трансформаторна підстанція, компресорна та мазутна станції, станція річкової води та брудних стоків, мехмайстерня, плотницька майстерня, мазутна помпова станція тощо.

Загальна площа земельних ділянок, що займає Вишняківське місце провадження діяльності та зберігання спирту, становить майже 9 гектарів.

Якщо Вам цікавий цей актив і Ви маєте намір взяти участь в аукціоні, ви можете перейти за наступним посиланням, зареєструватись на авторизованому торговельному майданчику Прозорро.Продажі та подати заяву в участі в аукціоні.

Нагадаємо, що Рава-Руський спиртзавод виставили на продаж через аукціон Прозорро.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: