НОВИНИ

У вересні найбільше учасників земельних торгів працювало через майданчик УУБ

01.10.2024 13:55
У вересні найбільше учасників земельних торгів працювало через майданчик УУБ

У вересні на Прозорро.Продажі відбулося майже 850 успішних е-аукціонів із оренди та продажу земельних ділянок. Беззаперечним лідером із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів став майданчик Української універсальної біржі. Адже тут залучили найбільшу кількість потенційних орендарів – до 200, та найбільшу кількість потенційних інвесторів – більше 80 учасників.

«Те, що майданчик лідирує за усіма напрямками земельних торгів, свідчить про досвід та професійність наших менеджерів. Вони не лише залучають учасників до торгів, а й супроводжують кожного із них у роботі від моменту реєстрації і до підписання договору оренди чи купівлі. Адже учасники на майданчику УУБ завжди успішно подають пропозиції, випрацьовують переможну стратегію разом із менеджером та впевнено виграють аукціони. Відповідно, розширюють межі своїх угідь чи отримують необхідні ділянки для будівництва.

А успішні аукціони на Прозорро.Продажі – це не лише розвиток бізнесу, а й додатковий дохід у місцеві та державний бюджети від проданих лотів», – говорить директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Нагадуємо також, що у жовтні відбуватимуться аукціони із оренди державних сільськогосподарських земель, які проводить Земельний банк. Менеджери майданчика УУБ уже активно консультують із усіх питань участі у таких торгах та допомагають потенційним орендарям із подачею пропозицій. Тож, хто ще підшукує цікаві ділянки для обробітку, запрошуємо до співпраці. Пропозицій багато і що важливо, вони у різних областях України. Тож кожен знайде лот для себе.


Перегляди: 9
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: