АНАЛІТИКА

Стало відомо, як в Україні змінилися ціни на рибу та морепродукти

01.10.2024 09:08
Стало відомо, як в Україні змінилися ціни на рибу та морепродукти

На тлі постійних коливань цін на продукти харчування особливий інтерес становить ситуація на ринку риби та морепродуктів. Про це повідомляє Хвиля, пише agronews.ua.

У великих торгових мережах живий короп, популярний у покупців, пропонується за середньою ціною 171,03 гривні за кілограм. Для тих, хто надає перевагу вже підготовленій рибі, є варіант потрошеного коропа, проте його вартість значно вища – 229,00 гривень за кілограм.

Любителям солоної риби може бути цікавий слабосолений оселедець, який продається за ціною 171,00 гривень за кілограм. Свіжоморожена скумбрія доступна за ціною 179,00 гривень за кілограм.

У той же час, на ринку “Початок” в Одесі ситуація дещо інша. Тут звичайний короп пропонується за привабливішою ціною – 140,00 гривень за кілограм, що помітно нижче, ніж у супермаркетах. Цікаво відзначити, що ціна на скумбрію на ринку практично ідентична тій, що пропонується у супермаркетах – 180,00 гривень за кілограм.

Варто додати, що на ринку “Початок” в Одесі є великий вибір риби та морепродуктів, з цінами на які можна ознайомитись нижче:

11
12


Перегляди: 338
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: