НОВИНИ

Seed Hawk від Väderstad —  сівалки для безпосередньої сівби в стерню

09.10.2024 11:45
Seed Hawk від Väderstad —  сівалки для безпосередньої сівби в стерню

Зміна клімату, нестабільні ціни на зернову продукцію та постійне збільшення вартості технічних матеріальних цінностей змушують вітчизняних аграріїв шукати шляхи зменшення затрат пов’язаних і вирощуванням сільськогосподарських культур.

Ключовими і одними з найзатратнішими операціями в рослинництві є основний, передпосівний обробітки ґрунту та сівба. За належного технічного забезпечення сучасні технології вирощування частково або ж повністю дають змогу відмовитися від обробітку ґрунту й отримувати стабільно високі показники врожайності з одночасним зменшенням виробничих затрат. Саме тому в Україні досить чітко відслідковується тенденція щодо збільшення впровадження та використання мінімальної та нульової технологій обробітку ґрунту.

0 0h9a4839

Шведський виробник сільськогосподарської техніки для обробітку ґрунту та сівби окрім звичної для нас європейської лінійки для ретельної підготовки ґрунту та сівби, має досить потужний арсенал техніки виготовленої на канадських заводах компанії Väderstad для висіву зернових культур по технології no-till.

Пневматичні сівалки Seed Hawk від компанії Väderstad цього року відновлять постачання вітчизняним аграріям у новому дизайні з покращеним функціями та обладнанням. В компанії переконані, що завдяки неперевершеній точності глибини висіву насіння та мінеральних добрив, високій продуктивності, можливості якісної роботи на різних типах ґрунтів та умов, пневматичні сівалки Seed Hawk в найближчій перспективі стануть лідерами серед посівних комплексів на вітчизняному ринку.

0 0h9a4014

Впродовж вже понад 30 років ключовим елементом всіх посівних комплексів Seed Hawk є інноваційна конструкція сошника в основі якого два потужні анкери закріплені на одному повідку, які опираються на широке, пневматичне опорним колесо. За рахунок їхньої злагодженої тандемної дії посівні комплекси  Seed Hawk забезпечують безпрецедентну точність глибини висіву мінеральних добрив та насіння незалежно під стану ґрунту та рельєфу поля.

Наразі пневматичні сівалки Seed Hawk для вітчизняних аграріїв  доступні з робочою шириною захвату 6, 8 та 9 м, а транспортна ширина та висота не перевищує 3 та 4 м відповідно.


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: