ВАЖЛИВО

Самогонний апарат Кошовий – сотні напоїв гарантованої якості

13.06.2024 11:35
Знімок екрана 2024-06-11 102341

У непрості воєнні часи, коли алкоголь дорожчає чи не щодня. Коли сухий закон – це не щось з далекої історії, а реальний досвід, який може повторитись будь-коли, придбання самогонного апарату – доволі рентабельне і розумне рішення.

Та й самогонні апарати сьогодні – це вже не ті громіздкі та дивні конструкції. Нині самогонний апарат – це сучасний пристрій, який може працювати і від мережі, і на газових поверхнях. Незалежно від того, чи є вашій оселі світло, чи ні, – ви завжди матимете свій абсолютно безпечний алкоголь, у якості якого ви будете певні на всі 200%!

Саме такі сучасні прилади виробляє Хмельницький завод дистиляційних апаратів. Кожен з них має власні переваги, однак лідером продажів 2024 року серед покупців став компактний «самогонний апарат автоматичної подвійної перегонки Кошовий» з об’ємом бака 23 літри.

Завдяки унікальній конструкції апарат сам здійснить два цикли очищення. Зібрати його можна лише за дві хвилини, а працює він вдвічі швидше. З новим «Кошовим» вдвічі більшою стане економія часу, води та електроенергії.

Самогонний апарат «Кошовий» неймовірно безпечний -здатен правильно охолоджувати випари, які проходять через нього, і прибирати всі зайві фракції. Жодного похмілля – всі шкідливі домішки затримує самогонний апарат!   

До того ж у наші часи самогонний апарат – це вже давно не тільки самогон. Тепер завдяки тільки одному апарату можна виготовити сотні напоїв! А у «Кошовому» — вдвічі більше! Коньяк, віскі, бурбон і ще десятки, а то й сотні інших напоїв! Цей самогонний апарат дозволяє експериментувати з будь-якою сировиною: цукор, зерно, фрукти, трави, виноград і овочі.

Ви можете створити власний, неповторний напій! Помістіть ягоди, фрукти, трави у внутрішній бак апарату — і насолоджуйтеся неймовірним результатом. Для приготування браги не потрібні додаткові ємності – в «Кошовому» як бродильну ємність можна використовувати перегінний куб.

Найпростіший рецепт браги:

На 5 кг цукру (172 грн), 100 г дріжджів (18 грн), 20 л води (1,48 грн/1 л). Вартість для перегону (електроенергія + вода) дорівнюватиме 5,43 грн за цінами 2021 року.

При виході 96,6° дистиляту 0,5 л з 1 кг цукру собівартість в перерахунку на 40° продукт становить 22 грн 50 копійок за пляшку 0,5 л.

Хоч апарат сучасний, скласти його неймовірно просто. Для цього достатньо кількох хвилин, а прослужить він 100 років. В комплекті є ВСЕ! Потрібно лише дістати апарат, промити і творити! Докуповувати нічого не потрібно, (за бажанням можна замовити тільки додаткові більш професійні опції).

Відеоогляд:  

Апарат автоматичної подвійної перегонки «Кошовий» – це не тільки точність конструкції та висока якість виконання, а й дивовижної надійності матеріал. Виготовляють його з харчової нержавіючої сталі AISI 304, яка не виділяє токсичних речовин при нагріванні та не іржавіє. Кожен апарат проходить контроль у відділі якості.

Завод дистиляційних апаратів “Хмельницький” це сучасне підприємство, не тільки з інноваційним виробництвом, а й з глибокою історією, яке віддано шанує прадавні українські традиції.

«Культура споживання напоїв нашими предками — це повага до свого напою і міра при застіллях. Наша мета – відродити культуру вживання спиртних напоїв, як це було у наших предків, запорізьких козаків, які завжди з повагою ставилися до власноруч приготованого продукту і знали міру при застіллях. Відроджуємо Запорізькі традиції разом», – закликає голова відділу продажів Хмельницького заводу дистиляційних апаратів Іван Грошовитий.

Розробники заводу настільки впевнені в якості власної продукції, що дають міжнародну гарантію 10 років на кожен апарат, яка діє в 5-ти країнах світу! Тоді, як інші виробники обмежуються тільки п’ятьма роками!    

До того ж виробники обіцяють повернути всі гроші, якщо самогонний апарат «Кошовий» не сподобається!

Хмельницький завод дистиляційних апаратів гарантує не тільки легке повернення, а й блискавичний обмін апаратів. Жодних перевірок, експертиз і очікування – ви просто отримаєте новий апарат замість старого. Доставку оплатить виробник.

Самогонний апарат «Кошовий» має гарантовано безкоштовну доставку до відділень «Нової пошти» та «Укрпошти» по всій Україні. До того ж є можливість сплатити за товар вже після його огляду.             

Високий ККД, мінімальна витрата води, швидкість, якість, невеликі габарити, доступна ціна — переваги, в яких переконалися тисячі українців, котрі вже обрали свого «Кошового».

Відгуки:

Немає значення, чи початківець ви у варінні самогону чи досвідчений фахівець, – цей апарат стане ідеальним придбанням тих, хто цінує власне здоров1я, час та зусилля. Зроблене власними руками завжди безпечніше і завжди смачніше!

А ще «Кошовий» може стати унікальним і надзвичайно корисним подарунком для друзів та родичів!

Не баріться з вибором – наразі діє унікальна акція: до кожного замовлення виробник дарує 7 подарунків!

Маєте запитання?

Пишіть чи телефонуйте — ви отримаєте вичерпні відповіді від консультантів виробника: [email protected] тел:0800335171


Перегляди: 410
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: