НОВИНИ

Озвучено прогноз магнітних бур на жовтень

04.10.2022 19:17
____18384_650x410_1_650x410_2_650x410_1_650x410_1_650x410

У неділю, 2 жовтня, розпочалася сильна магнітна буря, яка триватиме до 5 жовтня. Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США заявляє, що у ці дні буря перевищить рівень G2, який фахівці вважають небезпечним. Повідомляє kiev.vgorode.ua, пише agronews.ua.

Ще один період магнітних бур цього місяця очікують 20 та 21 жовтня, але він буде менш інтенсивним. Також можливе підвищення сонячної активності з 29 по 31 жовтня, після чого магнітні бурі підуть на спад.

У час активних магнітних бурь потрібно уважно ставитися до свого стану здоров’я, захищати свій організм від сонячного впливу та робити все, щоб уникнути загострення наявних хронічних хвороб.

Навіть молоді і здорові люди, не схильні до хронічних захворювань можуть відчувати на собі вплив магнітних бурь, коли ті досягають свого піку. Може відчуватися фізичний дискомфорт, головний біль та тривожність. Щоб цього уникнути, слід відмовитися від споживання алкоголю, кофеїну, нікотину та інших речовин, які мають помітний вплив на серцево-судинну систему.

Намагайтеся частіше гуляти на свіжому повітрі. Завдяки прогулянкам та надходженню кисню в організмі знижується рівень кортизолу, відомого також як “гормон стресу”.

Також рекомендується дотримуватися режиму сну. Намагайтеся лягати спати в один і той же час щовечора і відпочивати щонайменше 8 годин. Не забувайте і про водний баланс організму.

У період магнітних бур варто споживати більшу кількість рідини та уникати продуктів, які затримують рідину в організмі. Виключіть із раціону все смажене, гостре, жирне, солоне і копчене.  Дотримуючись цих простих правил, магнітні бурі пройдуть легко для кожного.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: