АГРОРЕГІОНИ

На Київщині виготовляють крафтовий веганський мармелад

29.06.2024 14:19
dav

Найперша продукція ТМ «Сетно» з’явилася в 2018 році. Це були в’ялені яблука, груші та мандарини. Потім асортимент поповнився авторським мармеладом ручної роботи. Його виготовляють за власною рецептурою. Про це в інтерв’ю Агробізнесу Сьогодні розповіла власниця ТМ Сетно Тетяна Рубанік.

«Спочатку ми робили в’ялені дольки фруктів та ягоди, також виготовляли пастилу. Потім з’явився наш фірмовий мармелад. Ідея прийшла не відразу. Після виготовлення в’ялених фруктів та пастили залишалося доволі багато соку. Почали думати, що з ним можна зробити. І так виникла ідея мармеладу ручної роботи з малини, персика та сливи, який є топовим продуктом», – говорить власниця.

Вона зазначила, що найкраще продається полуничний мармелад у формі червоних сердечок як подарунковий.

«Ми називаємо цей продукт – “марамельками”. Наш кондитерський витвір не є класичним мармеладом, адже виготовляємо його за власною рецептурою та не обсипаємо цукром. За рахунок цього продукт менш калорійний», – зауважила Тетяна Рубанік.

Вона додала, що мармелад виготовляють без додавання желатину, а використовують інший загущувач – яблучний пектин. За рахунок цього «марамельки» повністю веганські.


Перегляди: 812
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: