АГРОРЕГІОНИ

На Чернігівщині Фонд держмайна продає деревообробне підприємство

27.06.2024 11:23
На Чернігівщині Фонд держмайна продає деревообробне підприємство

Фонд держмайна оголосив про проведення онлайн-аукціону з приватизації нежитлових будівель і споруд у Чернігівській області. Аукціон відбудеться 4 липня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Про це повідомляє mind, пише agronews.ua.

Заявки від потенційних інвесторів приймаються до 3 липня. Початкова ціна об’єкта приватизації становить 7,4 млн грн без ПДВ.

Об’єкт знаходиться на балансі Філії «Корюківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» і розташовується за адресами: Чернігівська обл., Корюківський р-н, смт. Холми, вул. М. Мисника, 3 та вул. М. Мисника, 3-А.

Загальна площа об’єкта – 5375,4 кв. м, земельна ділянка під ним окремо не виділена.

Об’єкт включає:

  • нежитлові будівлі (прохідна, контора, мансарда, 2 пилорамні цехи, надбудова, двоповерхова вставка, цех переробки деревини) та споруди – загальна площа 2549,2 кв. м з окремим майном у кількості 57 одиниць, за адресою: М. Мисника, 3;
  • нежитлові будівлі (навіс, дільниця з переробки деревини з гаражем та складами, 2 прибудови, котельня, механічна майстерня) – загальна площа 2826,2 кв. м, за адресою: М. Мисника, 3-А.

Станом на 01.06.2024 об’єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.



Перегляди: 491
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: