ВАЖЛИВО

Інтернет-магазин АгроТрейд – гарантія та захист вашого урожаю

27.02.2023 15:24
agrotrade (2)

Жорстока реальність поставила українців в надзвичайно складні умови. Безумовно, це напряму вплинуло і завдало величезних збитків нашій економічній системі, в тому числі, виробникам сільськогосподарської продукції. Адже значний відсоток угідь та полів знаходиться на тимчасово окупованій території. Тим не менше, навіть за таких важких обставин українські фермери і великі агропромислові компанії успішно вирощують різні культури. Це дозволяє їм не тільки триматись на плаву, але й отримувати чималі прибутки.

Звичайно, виростити великий урожай високої якості було б неможливо без використання різноманітних засобів, які захищають культурні рослини від небезпечних грибків, інфекцій, бур’янів та комах-шкідників. Сьогодні на ринку працюють багато торгових компаній, які пропонують свої послуги виробникам сільськогосподарської продукції. Великою популярністю серед бізнесменів користуються інтернет-магазини, адже замовляти в них різні засоби захисту культурних рослин дуже зручно та швидко. Для потенційних покупців головне бути впевненими в тому, що всі пропоновані товари від надійних виробників та мають високу якість. Цьому важливому і вирішальному критерію повністю відповідає один із найбільш популярних українських інтернет-магазинів АгроТрейд, який пропонує великий та різноманітний асортимент препаратів для захисту культурних рослин, а також посівмат: насіння соняшника, кукурудзи, сої, ріпаку, озимих ячменю та пшениці.

Тільки наполеглива і системна робота всього колективу протягом тривалого часу дозволила компанії АгроТрейд досягти значних успіхів, а саме головне ― заслужити авторитет і гарну репутацію як серед великих сільськогосподарських компаній, так і середніх та малих фермерських господарств. В першу чергу, цьому сприяв той факт, що клієнтам пропонуються високоякісні препарати від надійних виробників, з якими компанія співпрацює напряму, ― Syngenta, BASF, Bayer, Corteva Agriscience, Укравіт та інших. Це дозволяє витримувати достатньо жорстку конкуренцію, в тому числі, за рахунок того, що ціни на гербіциди, фунгіциди, інсектициди, добрива та інші засоби суттєво нижчі ніж в середньому на ринку. Таким чином фермери мають можливість зекономити і акумулювати кошти, щоб інвестувати в подальший розвиток свого бізнесу.

Для забезпечення захисту культурних рослин і високої урожайності гарним рішенням буде купити гербіциди, фунгіциди в Україні та інші агропрепарати, а також посівмат високої якості від надійних виробників в інтернет-магазині АгроТрейд.



Перегляди: 7
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: