АГРОВІДЕО

Доступна економія: як EZ-Pilot Pro допомагає заощадити ресурси господарства

12.06.2024 17:00
_caseih7140tl_1936_1296

Два роки тому, під час найбільш критичної фази для українських аграріїв, прогресивні господарства зробили інвестицію у майбутнє, придбавши універсальну систему автоматичного водіння EZ-Pilot Pro від Тайтен Машинері Україна. Результатом цього вдалого рішення є задоволені економічними показниками власники та впевнені інженери через відчутне зменшення ризиків, що виникають внаслідок помилок оператора.

Точність=економія. Перекриття та пропуски, особливо під час роботи вночі чи у моменти підвищеного навантаження на оператора – це втрати пального, насіння, добрив та засобів захисту рослин. Окрім того, що система EZ-Pilot Pro дозволяє повністю виключити людський фактор, вона також має додаткову перевагу – універсальність. Можливе встановлення підрулюючих пристроїв  додаткових монтажних комплектів на трактори та комбайни та розумних навігаційних контролерів NAV 900 які є абсолютно мобільними та адаптивними для роботи на будь-якій самохідній одиниці техніки у вашому парку.

«Ми відчули як встановлена нами система EZ-Pilot Pro з перших днів роботи почала відпрацьовувати інвестовані кошти в її придбання» – зазначив Володимир Зайчук, головний інженер ТОВ «Білозерське-Агро».



В середньому господарства, які використовують EZ-Pilot Pro, досягають таких показників:

  • до 15% економія пального
  • до 10% підвищення продуктивності комбайну
  • робота без перекриттів
  • зменшення втоми оператора та корекція помилок
  • можливість продуктивної роботи за умов поганої видимості і вночі

Універсальна система автоматичного водіння EZ-Pilot Pro складається з таких компонентів:

  • підрулюючий пристрій EZ-Pilot Wheel, який встановлюється на ваші комбайни, трактори, самохідні обприскувачі та забезпечує автоматичне водіння з точністю до 3 см. Придбавши додаткові монтажні комплекти, ви можете підготувати до роботи будь-який трактор, комбайн чи обприскувач у вашому господарстві
  • навігаційний контролер NAV 900, який підтримує будь-який сигнал корекції та має функцію автоматичної компенсації рельєфу
  • працює з штатними терміналами CNH Pro 700 або IntelliView™ IV (не потрібно купувати додатково, якщо у вас техніка брендів CNH)

Нові комплекти обладнання доступні в дилерській мережі Тайтен Машинері Україна в усіх регіонах України. Встановлення системи та навчання механізатора займає один робочий день та проводиться безкоштовно, після чого EZ-Pilot Pro знімає навантаження з оператора, дозволяючи працювати довше та продуктивніше, підвищуючи прибуток та рівень безпеки господарства.

Перегляньте відео про роботу пристрою за посиланням:


Перегляди: 48
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: