ВАЖЛИВО

Для учасників біржового агроринку надаватимуть знижки на гібриди соняшника

01.08.2024 10:07
Для учасників біржового агроринку надаватимуть знижки на гібриди соняшника

Біржовий ринок зерна на платформі Української універсальної біржі настільки став популярним, що до нього приєднуються не лише активні учасники торгів, а й партнери за іншими напрямками діяльності у аграрній галузі. Першим із них стало науково-виробниче підприємство «Агро-Ритм» з Одещини. Вони уже оцінили усі переваги організованого ринку зерна від УУБ та запропонували цікаву співпрацю, яка буде вигідна усім учасникам цього ринку.

Зокрема, представники Агро-Ритму пропонують індивідуальні знижки на високопродуктивні гібриди соняшника усім учасникам біржових торгів. Вибір акційних гібридів досить широкий: «Альдазор», «Бомонд», «Імпульс». Знижки розраховуватимуть в індивідуальному порядку, залежно від об’ємів закупівлі.

І це вигідна пропозиція, адже багато покупців насіннєвого матеріалу у НВП «Агро-Ритм» уже є учасниками біржового агроринку на платформі УУБ. Тож зможуть скористатися знижками. Тобто, продати урожай за вигідними цінами, а насіння закупити зі знижками.

Аналогічний сервіс доступний і усім новим учасникам ринку. І для того, щоб ними стати, варто уже зараз зробити лише кілька простих кроків: заповнити реєстраційну анкету, надати свої документи, а після перевірки підписати біржову документацію та отримати статус члена біржі.


Перегляди: 72
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: