ВАЖЛИВО

АРМА продає зерно пшениці та кукурудзи на майданчику УУБ

02.08.2024 12:48
АРМА продає зерно пшениці та кукурудзи на майданчику УУБ

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) виставило на онлайн аукціон у системі Прозорро.Продажі два активи, які передані агентству для реалізації. Це лоти із зерном кукурудзи та пшениці. Збіжжя знаходиться на відповідальному зберіганні у складі сільськогосподарського товариства на Полтавщині: с. Майорщина Лубенського району Гребінківської міської громади.

Актив №1 – це зерно кукурудзи. Вага – 822 440 кг. Стартова вартість – 534 573 грн.

Актив №2 – це зерно озимої пшениці. Його загальна маса – 873 380 кг. Стартова вартість лоту – 567 697 грн.

✅ Аукціони із продажу зерна відбудуться 9 серпня, тож прийом пропозицій на торги від учасників триватиме до 8 серпня включно. А із усіх питань підготовки та участі у торгах консультують менеджери майданчика Української універсальної біржі.

Загалом АРМА розпочало виставляти лоти на прозорі аукціони із весни цього року і вже оголосило понад 60 торгів. Із них 37 – нині актуальні, і агровиробники можуть подати на них свої пропозиції. Адже там реалізують добрива, хімікати, засоби захисту рослин: хлорид калій, «Бенефіс», «Імідор Про», «Кінфос», «Фаскорд»» «Фозат».



Перегляди: 532
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: