АГРОВІДЕО

Які пшениця та ячмінь у клієнтів ЯРОС: дивимось фото, відео

16.05.2024 11:17
Які пшениця та ячмінь у клієнтів ЯРОС: дивимось фото, відео

Україну облетіли новини про ранні жнива, які у цьому році передбачаються через зміну клімату. Ситуація стосувалась південного регіону, але, як показує практика, це може спостерігатись і у інших областях, де поля знаходяться у низинах та схильні до запливання. Причина цього – відсутність нормального водно-повітряного режим ґрунту, що призвело до загибелі кореневої системи, сформованої восени. 

Коренева система, яка почала формуватися весною з вузла кущення, була невідповідно малою відносно наземної вегетативної системи (стебла та листя), через що рослина почала викидати колос задля продукування насіння. Це закон природи – якщо рослині немає умов для повноцінного розвитку, вона таким чином зберігає свою популяцію. Але ж усі ми розуміємо, що очікувати прибутку у такій ситуації аграріям не приходиться. Що ж робити та які є інші приклади розвитку озимини? На ці питання відповідає компанія ЯРОС, демонструючи стан озимини у своїх клієнтів. 

Озима пшениця. Стан посівів з ЯРОСом, Вінницька область

Стан пшениці у господарстві на 07.04.24 видно на відео, де аграрії поділились інструкцією по внесенню ЯРОСа. Завдяки плідній співпраці господарів з агротехнологічною службою ЯРОС, пшениця розвивається оптимально, має відмінний стан посівів. Всі хто починає роботу з ЯРОСом на цьому відео можуть побачити, як вносити біодобриво згідно з технологією: 

На фото від 11.05.2024 можна бачити стан цієї ж озимини. Це фото того самого поля і викопаних рослин, де чітко видно розвиток первинної та вторинної кореневої системи. В той час, коли озимина у багатьох фермерів не змогла зберегти первинну кореневу систему через несприятливі умови водно-повітряного режиму у ґрунті, і внаслідок чого нерозвинена рослина почала викидати колос, можна бачити що при застосуванні ЯРОС такої проблеми немає. На цьому полі ЯРОС застосовується другий сезон.

Ярий ячмінь. Стан посівів з ЯРОСом, Тернопільська область

Станом на 11.04.24 (11 днів від посіву) було відзняте відео, на якому видно і формування кореневої системи рослини, і можна оцінити рівномірність сходів на полі. У цьому господарстві ЯРОС застосовується 5 років:

На фото від 12.05.2024 видно, як розвинулась рослина за місяць: чітко видна повноцінна коренева система і поле загалом. Стан ячменя можна оцінити як відмінний, і це ще раз підтверджує, що ЯРОС дозволяє вирощувати здорові культури незалежно від погодних умов. Насичуючи ґрунт необхідною мікробіотою та регулюючи водно-повітряний баланс ґрунту, ЯРОС допомагає розкривати генетичний потенціал рослини. А це означає, що рослина розвивається та приносить врожай, який максимально закладається цим сортом чи різновидом. 

Фактично підтверджена дія технології ЯРОС зафіксована у звітах досліджень, які проводяться вже більше 20 років в Україні та Європі. Головним критерієм ефективності ЯРОСа на полях є дотримання правил внесення. Відеоінструкція застосування ЯРОС є вище на відео, тож це набагато спрощує початок роботи по цій технології. 

🌱 Для отримання найшвидшого ефекту від ЯРОС на будь-яких культурах, краще попередньо замовити безкоштовну консультацію агротехнологічної служби компанії ЯРОС. Отримати її можна, звернувшись за контактами, що вказані на сайті.



Перегляди: 718
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: