Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Міжнародна освітня конференція “NTLAB21”

22 Січня, 2021
08:00 - 17:00

Міжнародна освітня конференція “NTLAB21” – міжнародна освітня конференція, присвячена технології No-till.

Головна подія для ноутіллерів і сільгоспвиробників, які бажають відмовитися від обробки ґрунту.

Це одна з найбільших No-till конференцій в Україні, яка збирає сотні однодумців зі всієї Європи.

Конференція пройде вчетверне раз і збере 16 спікерів з різних країн світу (міжнародні фахівці та нові зірки українського No-till).


Напередодні основної частини конференції пройде Воркшоп для початківців ноутіллерів, на який запрошуються початківці  або особи, які тільки придивляються до технології No-till.

На ньому досвідчені майстри на конкретних прикладах поділяться своїм досвідом освоєння No-till і дадуть поради, як зробити перехід на цю технологію найкращим чином.

Програмою заходу пропонується и пройти шлях від розуміння правил здорової економіки в технології No-till до шляхів підвищення родючості і здоров’я грунтів завдяки ідеям, якими будуть ділитися спікери та на прикладі яких навчаються лідери аграрного бізнесу з різних країн.

Але NTLAB – це не тільки доповіді від провідних ноутіллеров. Це ще й кулуарне спілкування, активний нетворкінг. Якщо ви шукайте ділового партнера, хочете дізнатися найактуальніші стратегії технології No-till, знайти практичне рішення ваших проблем, та цей захід саме для вас

Також захід включає в себе виставкову зону з активним трафіком учасників – місце зустрічі потенційних клієнтів і партнерів.

 

Передбачається можливість онлайн-відвідування заходу.


Детальніше: https://www.ntlab.in.ua

Контакти:

+38(099) 918 06 20

[email protected]

 

Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: