ВАЖЛИВО

Як купити чи орендувати землю через земельні аукціони

12.09.2024 11:01
Як купити чи орендувати землю через земельні аукціони

Лідер із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів  – майданчик Української універсальної біржі  – проводить безкоштовне навчання для усіх бажаючих працювати на ринку землі.

Як швидко знаходити цікаві аукціони із потрібними ділянками, як подавати пропозицію для участі у земельних торгах, зокрема, і на аукціони від Земельного банку, які документи завантажувати, що таке гарантійний та реєстраційний внески тощо.

Відповіді на усі ці та інші запитання щодо підготовки та участі у земельних аукціонах нададуть досвідчені та професійні експерти майданчика Української універсальної біржі.

Коли? – 18 вересня!

О котрій годині? – Стартуємо о 10. 00 год.

Вартість навчання? – Безкоштовно!!!

Що потрібно для участі у вебінарі? – Зареєструватися за посиланням  https://forms.gle/be1dZJjXBWVxnhMk7.

P.S. Державний земельний банк уже оголосив перші 24 аукціони із оренди державних земель. Ділянки цікаві та перспективні: від 2 га і до 262 га в одному лоті. Експерти майданчика УУБ проконсультують із усіх питань щодо участі у таких аукціонах уже нині, щоб ви напевне не проґавили цікаву ділянку для вашого бізнесу.

Довідка. Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» – акредитований (офіційний) майданчик системи Прозорро.Продажі. З перших днів запуску земельних аукціонів активно працює як із організаторами торгів, так і з потенційними покупцями та орендарями. За цей час менеджери маркетплейса залучили та допомогли подати найбільше пропозицій на торги: понад 5200. І переважна їх більшість стали переможними.

Тож наші спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами.


Перегляди: 200
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: