ВАЖЛИВО

ВАГ організовує інформаційний захід щодо реінтеграція ветеранів у громадах

24.09.2024 16:55
ВАГ організовує інформаційний захід щодо реінтеграція ветеранів у громадах

У п’ятницю, 27 вересня, з 14:00 до 15:30 Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) проведе в онлайн-форматі другий інформаційний захід для ОМС з актуальних питань ветеранської політики.

На сьогодні ветерани, які повертаються з фронту, потребують підтримки, уваги та супроводу. Допомоги потребують також сім’ї ветеранів та демобілізованих осіб. Нормативними актами Кабінету Міністрів України врегульовано питання запровадження в кожній громаді посади фахівця з супроводу ветеранів та демобілізованих осіб. У процесі запровадження, який наразі триває, у громад виникає велика кількість проблем та запитань.

Саме тому ВАГ організовує цей інформаційний захід, у межах якого ОМС отримають алгоритм дій із запровадження посади фахівця та його функціоналу. Учасники зустрічі матимуть можливість поставити запитання спікерам.

До участі у заході запрошено фахівців з Міністерства у справах ветеранів України, а також провідних національних експертів з ветеранської тематики – голова Правління ГО «Простір можливостей» Оксана Коляда та керівниця проєктів ГО “Простір можливостей” Наталія Кавецька. Очікується, що до заходу також долучаться партнери ВАГ – Коаліція ветеранських просторів.

Для участі у заході просимо зареєструватися, заповнивши онлайн-форму за посиланням: https://forms.gle/5QD9n6jQH2ctMvjx5.

Посилання на зум-конференцію буде надіслано усім зареєстрованим.

Із питань участі у заході просимо звертатися до організаційних менеджерів Олени Філатової (+380 68 888 2222) та Вікторії Стеблецької (+380 99 190 1921).

Інформаційний захід є складовою частиною проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», що його Всеукраїнська асоціація громад реалізує за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження” у партнерстві з ГО “Простір можливостей”.


Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: