ВАЖЛИВО

В Україні проведуть навчання щодо роботи земельних торгів

06.09.2024 11:19
В Україні проведуть навчання щодо роботи земельних торгів

Лідер із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів  – майданчик Української універсальної біржі  – проводить безкоштовне навчання для усіх бажаючих працювати на ринку землі.

Досвідчені та професійні експерти маркетплейсу навчать, як швидко знаходити необхідні лоти у системі Прозорро.Продажі, як подавати пропозицію для участі в торгах та які документи завантажувати, що таке гарантійний та реєстраційний внески тощо.

Ознайомлять спеціалісти і з новим проектом від ФДМУ «Земельний банк», який покликаний забезпечити ефективне використання державних сільськогосподарських земель і в той же час підтримати агровиробників. Він відкриває прозорий та доступний ринок оренди державних земель для підприємців із усіх регіонів. Перші оголошення у системі Прозорро.Продажі уже опубліковано: дізнавайтеся, як взяти участь у таких торгах.

Навчальний вебінар відбудеться 18 вересня о 10 год. Захід безкоштовний.

🔰 Для участі необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/be1dZJjXBWVxnhMk7.

І якщо у вас після навчального семінару ще залишаться запитання щодо земельних торгів на Прозорро.Продажі, експерти майданчика УУБ роз’яснять усі нюанси. А за потреби завжди нададуть повний супровід у роботі із аукціонами: від моменту реєстрації і до переможного підписання угоди.

Довідка. Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» – акредитований (офіційний) майданчик системи Прозорро.Продажі. З перших днів запуску земельних аукціонів активно працює як із організаторами торгів, так і з потенційними покупцями та орендарями. За цей час менеджери маркетплейса залучили та допомогли подати найбільше пропозицій на торги: понад 5200. І переважна їх більшість стали переможними.

Тож наші спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами. Реєструйтеся на навчання та працюйте успішно із лідером на ринку земельних торгів – майданчиком Української універсальної біржі.  



Перегляди: 190
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: