ВАЖЛИВО

В Україні продано перший культиватор BEDNAR FENIX FN

19.08.2024 14:17
В Україні продано перший культиватор BEDNAR FENIX FN

Компанія BEDNAR успішно поставила перший культиватор FENIX FN в Україні, зробивши наступний крок у зміцненні своєї присутності на українському ринку.

Продаж цього культиватора є свідченням впевненого зростання попиту на продукцію BEDNAR в Україні, де якісна техніка є ключем для успішного агровиробництва.

Культиватор BEDNAR FENIX FN був придбаний агропідприємством з центральної частини країни. Цей культиватор став невід’ємною частиною підготовки ґрунту в господарстві.

Photo 2024 08 16 11 23 02

BEDNAR FENIX FN — це універсальний навісний культиватор, призначений як для глибокого обробітк

у ґрунту на глибину до 35 см, так і поверхневого стерньового обробітку після збирання врожаю. Модельний ряд FENIX FN складається з агрегатів з робочою шириною від  3 до 4 м. Завдяки своїй трирядній конструкції робочих органів, FENIX FN забезпечує відмінне рихлення та розпушування ґрунту та рівномірне перемішування рослинних решток, що сприяє покращенню структури ґрунту.

Культиватор може бути оснащений чотирма типами доліт і трьома типами крил, що дозволяє налаштувати агрегат на глибоке розпушування або поверхневий стерньовий обробіток після збирання врожаю. Також культиватор має великий вибір задніх прикочуючих котків. Високий кліренс 80 см та міцна рама дозволяють FENIX FN працювати навіть у складних умовах з великою кількістю рослинних решток.

Перший культиватор BEDNAR FENIX FN було поставлено офіційним дилером в Україні компанією  «НФМ АГРО».



Перегляди: 1328
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: