НОВИНИ

Точне внесення добрив одночасно із сівбою Tempo

26.09.2024 11:59
Точне внесення добрив одночасно із сівбою Tempo

Використання мінеральних добрив дає змогу отримати швидкий старт, ріст та розвиток молодих рослин на початкових етапах вегетації, коли їхня коренева система ще не досить розвинена. Разом із тим, мінеральні добрива, внесені у безпосередній близькості від кореневої системи, можуть «обпалити» коріння, особливо за надмірної кількості внесення.

Сівалки Tempo від компанії Väderstad мають продуману та стабільну систему внесення мінеральних добрив, яка мінімізує ризики опіку коренів молодих рослини та стимулює їхній ріст.

Окремі сошники для сівби мінеральних добрив високошвидкісних сівалок точного висіву Tempo мають спеціалізоване опорне колесо і пружинну систему довантаження, що дає змогу налаштуватися на бажану глибину внесення добрив із високою точністю. Як правило, положення сошників налаштовується таким чином, щоб добрива було розміщено в стороні й глибше від кожної насінини на 5 см. Тобто 5 см у бік від лінії висіву і 2-3 см глибше від посівного ложа.

0h9a0102

Гарантоване проникнення в ґрунт сошника для добрив забезпечується простим, але водночас надійним пружинним механізмом із максимальною силою притискання до 200 кг, чого більш ніж достатньо навіть за роботи в складних умовах.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: