НОВИНИ

Сівба із точністю до насінини з системою SeedEye Väderstad

09.09.2024 16:49
Сівба із точністю до насінини з системою SeedEye Väderstad

Загущені або зріджені посіви — у минулому. Для встановлення та дотримання вказаної норми висіву не потрібно періодично зважувати порції насіння, отриманого від прокручування дозуючого пристрою, і вручну коригувати норму висіву залежно від результату.

Сівалки для сівби зернових культур суцільним способом від компанії Väderstad може бути оснащено унікальною системою для підрахунку кожної насінини в кожному насіннєпроводі для чіткого розуміння і регулювання норми висіву в режимі он-лайн.

Датчики SeedEye, які є основою системи, точно реєструють кількість насінин, що проходять через кожний окремий насіннєпровід. Далі, враховуючи ці значення та робочу швидкість сівалки, система автоматично регулює подачу насіння для підтримання раніше заданої норми висіву.

Вид насіння, маса тисячі зерен — неважливо: для встановлення норми висіву оператору в терміналі керування слід вказати лише бажану кількість насінини на квадратний метр, а далі система забезпечить дотримання вказаної норми навіть за зміни партії насіння чи його виду.

З SeedEye ми не сіємо кілограми на гектар, а зосереджуємося на найбільш важливому показнику — кількості насіння на одиниці площі, що дає змогу приймати більш обґрунтовані рішення для підвищення ефективності та досягнення максимальних результатів врожаю.


Перегляди: 380
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: