НОВИНИ

Сівалка Tempo очевидний вибір для насіннєвих господарств

07.09.2024 11:45
Сівалка Tempo очевидний вибір для насіннєвих господарств

Окрім високої швидкості сівби, яка становить 14-17 км/год, сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad забезпечують можливість індивідуального налаштування норми висіву для кожної секції.

Оскільки система дозування насіння кожної висівної секції приводяться в рух за допомогою індивідуальних електродвигунів, аграрії можуть налаштувати одну й ту ж сівалку на висів багатьох типів насіння сільськогосподарських культур з різними показниками висіву та міжряддями. Налаштування здійснюється за допомогою найсучаснішої на ринку системи управління Väderstad E-Control на базі планшету iPad.

Vv11679 30012

Крім того, завдяки наявності електроприводів висівних пристроїв, всі без винятку високошвидкісні сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad мають можливість миттєвого відключення окремих висівних секцій з висівом насіння чи добрив. Програмне забезпечення дає змогу окремо відключити функцію висіву добрив і гранул та проводити лише висів насіння.

Vv14830 33537

Функція індивідуального вимикання висівних секцій поставляється у базовій комплектації. При під’єднанні до навігаційної системи трактора може працювати в автоматичному режимі без участі оператора.


Перегляди: 414
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: