НОВИНИ

Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

30.07.2024 18:20
Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Myco, британська компанія, яка виробляє бургери та ковбаси з білка глив, оголосила про розширення свого виробничого об’єкту лише через кілька місяців після відкриття через “сенсаційний” попит з боку споживачів. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000 квадратних футів, що дозволить Myco значно збільшити вертикальне вирощування глив. Гриби переробляються у м’ясні альтернативи безпосередньо на цьому ж майданчику. Збільшення виробничих потужностей дозволить підняти виробництво на 600%.

Унікальний метод виробництва, що здійснюється під одним дахом, дозволив Myco позиціювати продукти як “найекологічніші бургери Великобританії”.

“Продажі перевершили всі наші найвищі очікування, – сказав генеральний директор Myco Девід Вуд. – Ми завжди планували збільшити виробництво протягом наступних кількох років, але можливість розширитися так швидко неймовірно захоплює”.

Успіх також дозволив Myco розширити свою команду, залучивши до неї досвідчених та потужних гравців.

До слова, Myco запустила повноцінне виробництво лише у травні цього року. Її м’ясні альтернативи у смакових тестах відразу обійшли найбільших конкурентів, таких як Linda McCartney та Beyond Burger. 



Перегляди: 623
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: