якість | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

якість

Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста

ukravit11092017 agronews.jpg

Аграрії знають, що порівняно з іншими культурами ріпак озимий має високу конкурентну активність й здатність ефективно пригнічувати бур’яни, особливо в другій половині вегетації. Однак це відбувається лише за певних умов. За яких саме? І що треба знати фермеру, щоб отримати добрий врожай?

UKRAVIT: висока якість, доступні ціни та індивідуальний підхід до клієнтів

AgroNews15081702.jpg

Агрономи, які вже багато років займаються вирощуванням сільгоспкультур, знають, що засоби захисту рослин (ЗЗР) і мікродобрива є найбільш дорогими складовими, необхідними для розвитку рослинництва.

День відкритих дверей на DuPont Pioneer

AgroNews080913.jpg

Розквіт біотехнологій для АПК: на стику IT та агро

AgroNews070901 (1).jpg

Що являє собою сектор біотехнологій сьогодні?

Українські дослідники розробили біосенсор для визначення безпечності продуктів

AgroNewsBIOSENSE.jpg

Що можна зробити протягом 15-20 хвилин? Можливо, випити кави або чаю, можливо, перекусити сандвічем. До речі, а чи впевнені ви у своєму обіді? А як щодо того, аби перевірити якість продуктів, які ви споживаєте чи виготовляєте протягом такого часу?

Ринок свинини: з АЧС, без експорту в Росію та у пошуках інвесторів (ІНФОГРАФІКА)

JPG.

Втрата російського ринку, спалахи АЧС та низька купівельна спроможність населення не спричинили різкого скорочення виробництва свинини, але змусили свинарів працювати над ефективністю виробництва, пише Agravery.

Сыр. Как выбрать качественный?

ef4d803fda66.jpg

Состав качественного сыра — только натуральное пастеризованное молоко и молокосвертывающий ингредиент- из желудков телят или бактериальная смесь, плюс соль. Если сыр, изготовлен из натурального молока с добавлением, даже минимальным растительных жиров, то это уже не сыр, а «сырный продукт».