НОВИНИ

Українська продукція з органічного кизилу поїде до Німеччини та США

27.10.2018 08:31
  • Компанія Famberry веде переговори про експорт варення з кизилу до США, а з Німеччиною — про соуси до м’яса. Про це повідомив комерційний директор компанії Famberry Геннадій Зерніченко, передає EastFruit.

    «Зараз ми ведемо переговори з експорту в США. Туди повинні постачати варення. А в Німеччину будемо експортувати соуси до м’яса. До речі «соусова група» нашої продукції користується попитом і на внутрішньому ринку, який зростає постійно. Тому ми приділяємо велике значення при виробництві соусів рецептурі нашого продукту», — підкреслив Геннадій Зерніченко.

    За його ловами, в Україні культура споживання кизилу щ не достатньо розвинена.

    Українська компанія Famberry позиціонує себе, як виробник натуральних продуктів, основу яких складає кизил. Зараз виробник реалізує на внутрішньому і зовнішньому ринках такі товарні позиції як морси, компоти, варення, пастилу і соуси. Для виробництва продукції використовується тільки власна ягода з власного саду, який сертифікований за стандартами Organic Standard.

    Зараз на ринку ключовими позиціями є соуси до м’яса, пастила і різноманітні варення. Новинкою виробника є кизилові джеми з медом.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: