На Київщині почали вирощувати ремонтантні полуниці

12.10.2018 08:50
  • Причиною цього стало те, що торік підприємство через приморозки втратило половину врожаю ранніх полуниць.

    За словами агронома агрофірми Євгена Пилипончика, у ремонтантних сортів ягоди за температури 7-8 °С зберігаються від 10 до 12 днів. 

    «Цього року «Весна-2011» залишила лише 6 га літніх полуниць, які на зиму укриє агроволокном», — зауважив він. 

    Агроном додав, що підприємство щороку випробовує нові сорти полуниць на врожайність, стійкість до хвороб, шкідників, здатність до зберігання і транспортування. Сьогодні «Весна-2011» культивує сорти італійської, англійської та американської селекції.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: