В Україні виробили 149 тис. т цукру

25.09.2018 13:53
  • При цьому станом на 22 вересня 2018 р 29 цукрових заводів приступили до виробничого сезону. 22 вересня виробництва цукру почали «Радехівський цукор» (Козівське виробництво) і «Призма-14» (Кашперівський цукровий завод).

    Пуск цукрових заводів 2018/19 МР:

    31 серпня – Агрокомплекс «Зелена долина»;

    1 вересня – продовольча компанія «Поділля» (Крижопільський цукровий завод), «Цукорагропром» філія ПП «Яреськівський цукровий завод», Ланнівський цукровий завод;

    3 вересня – «Цукорагропром», Жданівський цукровий завод.

    6 вересня – «Городище-Пустоварівський цукровий завод» ( «Галс Агро»);

    7 вересня – Юзефо-Миколаївська аграрно-промислова компанія, «Червонський ЦУКРОВИК»;

    8 вересня – «Панда» (Селищанський цукровий завод), «Радехівський цукор» (Хоростківський виробництво);

    10 вересня – «Саливонківське цукровий завод»;

    11 вересня – «Радехівський цукор» (Радехівський виробництво);

    13 вересня – Гайсинський цукровий завод ( «ПК Зоря Поділля»);

    14 вересня – «Цукровик-Агро» (Пархомівський цукровий завод);

    15 вересня – «Гнідавський цукровий завод», «Радехівський цукор» (Чортківське виробництво), «Наркевичський цукровий завод»;

    16 вересня – «Новоіванівський цукровий завод»;

    17 вересня переробку цукрових буряків почали Іллінецький цукровий завод, «Староконстантіновсахар», «Теофіпольський цукровий завод», «Торговий дім« Шепетівський цукор »,« Линовицький цукрокомбінат «Красний»;

    18 вересня – «Радехівський цукор» (Збаразьке виробництво).

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: