В Україні винайшли їстівні еко-стаканчики для кави

23.09.2018 08:00
  • «Винайшли матеріал для еко-стаканчиків у Сумському аграрному університеті. В основі виробу – природний білок та полісахариди – речовини, які широко використовують у харчовій промисловості і є цілком безпечними для організму людини, як крохмаль та агар-агар», – йдеться у повідомленні.

    Винахідник стверджує, що у звичайному ґрунті стаканчики безслідно зникають упродовж 3 тижнів, а пакети – за 7 днів, ще й стають добривом для рослин.

    Так, еко-стаканчики можна використовувати не тільки для кави, а ще й як форму для випікання кексів та бісквітів, а також для зберігання продуктів у морозильній камері. Адже такий стаканчик витримує температуру до +250 градусів і не боїться заморозки.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: