У Львові на гуртовому ринку запустять відразу 8 переробних підприємств

14.09.2018 14:58
  • Відмічається, що нині тут вже працює кілька великих операторів, які намагаються запустити процес переробки.

    У наступному році, за словами Федишина, «Шувар» виділить під виробництво 1000 кв. м. Цю площу розділять на приміщення приблизно по 100 кв. м, які будуть надавати операторам для розвитку малого бізнесу — крафтового виробництва продукції.

    Компанія вже провела переговори з виробниками кондитерської та молочної продукції, а також ковбасних виробів.

    «Умови такі: ми даємо ключі від приміщення оператору, він починає там працювати. При цьому для працівників створюються належні умови: душові, роздягальні і т. д. Плата за такі послуги – 10% від обсягу реалізації продукції, — розповідає Федишин. — Для високорентабельних підприємств це небагато».

    Таким чином, в одному місці буде зосереджено виробництво і продаж готової продукції.

    Федишин також уточнив, що в разі успішної реалізації проекту, на «Шуварі» додастся відразу 8 підприємств, які зможуть виробляти щодня 1-3 т продукції.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: