У Львові на гуртовому ринку запустять відразу 8 переробних підприємств | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

У Львові на гуртовому ринку запустять відразу 8 переробних підприємств

d4457b33feb5c85f44f7a3aeb95450cb_771x517.jpg

Оптовий ринок «Шувар» у Львові у 2019 році планує запустити на своїй території проект розвитку повноцінного виробництва. Про це розповів Роман Федишин, засновник групи компаній «Шувар», передає Еast-fruit.

Відмічається, що нині тут вже працює кілька великих операторів, які намагаються запустити процес переробки.

У наступному році, за словами Федишина, «Шувар» виділить під виробництво 1000 кв. м. Цю площу розділять на приміщення приблизно по 100 кв. м, які будуть надавати операторам для розвитку малого бізнесу — крафтового виробництва продукції.

Компанія вже провела переговори з виробниками кондитерської та молочної продукції, а також ковбасних виробів.

«Умови такі: ми даємо ключі від приміщення оператору, він починає там працювати. При цьому для працівників створюються належні умови: душові, роздягальні і т. д. Плата за такі послуги – 10% від обсягу реалізації продукції, — розповідає Федишин. — Для високорентабельних підприємств це небагато».

Таким чином, в одному місці буде зосереджено виробництво і продаж готової продукції.

Федишин також уточнив, що в разі успішної реалізації проекту, на «Шуварі» додастся відразу 8 підприємств, які зможуть виробляти щодня 1-3 т продукції.

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.