Стало відомо, якими продуктами українці запасаються на зиму

16.09.2018 09:00
  • Цього року найбільш поширеними в Україні видами зимових продуктових запасів є закрутка консервації/солінь (77%) та варення/соків (73%). Також від двох третин до половини опитаних роблять чи робитимуть цього року закладку овочів у льох (61%) та заморожуватимуть овочі (53%). Менш популярними серед українців видами зимових продуктових запасів є заморожування м’яса (34%), закупівля продуктів тривалого зберігання – цукру, круп макаронів – (33%) та м’ясна консервація (25%).

    Опитування проводилося у період з 28 серпня по 6 вересня 2018 року серед 1804 респондентів. Метод опитування – особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки не перевищує +/-2,4%.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: