В українській Венеції зварили рекордні п’ять тонн рибної юшки

10.09.2018 11:16
  • Як повідомляє прес-служба Одеської ОДА, кулінарне досягнення «Дунайських гостин» внесли до національного реєстру. Усі бажаючі змогли безкоштовно скуштувати рибну юшку, приготовану за традиційним липованським рецептом.

    На фестиваль у Вилкове завітали понад дві тисячі відвідувачів — люди проводили дозвілля, куштуючи жаб’ячі лапки, мамалигу, десерти з полуниці, сирні делікатеси та інші страви.

    Окрім того, гості фестивалю скористалися нагодою пройти кулінарні майстер-класи від відомих шеф-кухарів, а також прослухати лекції від food-блогерів, рестораторів та краєзнавців. Для дітей провели окремий урок з приготування гаспачо з полуниці.

    Наприкінці фестивального дня на гостей чекає виступ Національного одеського філармонічного оркестру з європейською програмою Hits Of The World.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: