Гуцульська бриндзя може стати продуктом з маркою географічного зазначення

29.08.2018 07:30
  • “В Україні першим продуктом з маркою географічного зазначення, визнаним в ЄС, готується стати гуцульська овеча бриндзя, яка є абсолютно автентичним продуктом, оскільки більше ніде не виробляється. Це сир з овечого молока, виготовлений  за допомогою ферменту з натурального сичуга (шлунок) свійської худоби. Екологічність та натуральність – головна цінність цього продукту, що передається з покоління в покоління, починаючи з XV століття.  Настав час захистити свій продукт під особистою маркою географічного зазначення. Це допоможе його просуванню на світові ринки”, – уточнили в Асоціації.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: