В Аргентині вивели стійку до Y-вірусу картоплю

22.08.2018 13:30
  • Відзначаться, що даний вірус і його штами можуть привести до зниження врожаю картоплі до 58%. Період від зараження до прояву симптомів хвороби варіюється від 15 до 31 дня.

    Виведений ГМО-картопля TIC-AR233-5 не тільки менш схильний до зараження патогеном, але і здатний розвиватися при мінімальному внесення агрохімікатів. Національна служба охорони здоров’я та агропродовольчого якості Аргентини (Senasa) підкреслила, що картопля відповідає всім необхідним вимогам

    «Senasa підтвердила, що крім стійкості до Y-вірусу, харчові характеристики картоплі, в тому числі показники ризику виникнення алергії або токсичності, не змінилися”, – заявив представник секретаріату продовольства і біоекономіки Андрес Мурчисон.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: