Частка продуктів у витратах українців впала нижче 50%

22.08.2018 08:52
  • Вартість харчування у 2017 році у середньому на одну особу становила 55 грн на добу проти 46 грн у 2016 році.

    Витрати на алкогольні напої та тютюнові вироби становили відповідно 1,1% та 2,0% витрат домогосподарств.

    На купівлю непродовольчих товарів домогосподарства направляли 26,4% витрат, на послуги – 13,8%.

    Частка витрат, не пов’язаних із споживанням (допомога родичам та іншим особам, купівля акцій, сертифікатів, вклади до банків, аліменти, будівництво та капітальний ремонт житла тощо), практично не змінилася і склала 7,1% усіх витрат домогосподарств.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: