На Миколаївщині вирощують бамію та трюфельну картоплю

13.08.2018 14:50
  • Також експериментують з мелотрією або мексиканським огірком.

    За словами засновника ферми Яна Островського, овочівництвом він займається кілька років. Аби розпочати справу, знадобився невеликий капітал. Фермер знайшов землю для вирощування овочів та орендував приміщення для переробки.

    Зараз ферма займає площу 2 га. Щороку культивована земля розширюється, також згодом планують побудувати теплицю для вирощування розсади.

    «У нас немає штатного агронома, але з професіоналами консультуємось. Через те, що вирощуємо незвичні овочі і в органічних умовах, доводиться шукати інформацію в іноземних джерелах, бо для вітчизняних спеціалістів це щось зовсім нове», — говорить фермер.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: