На Житомирщині презентували борщ із малини

12.08.2018 12:00
  • Відмічається, що так зафіксували лідерство українських постачальників малини на європейському ринку.

    «Ми хотіли показати Малинівську громаду як сильну потужну спільноту, яка може гарно працювати та весело відпочивати. Це перший фестиваль такого формату в нашому селі. Дівчата зварили 300 л малинового борщу — головної страви фестивалю. За смаком він нагадує кисіль або густий глінтвейн», — розповіла сільський голова Наталія Парфіненко.

    У селі працюють приємства з переробки та заморожування ягід. Продукцію експортують за кордон. Вирощування ягід може дати місцевим людям хороший дохід і постійну зайнятість.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: