В Україні знизилась переробка свинини у першому півріччі 2018 року

12.08.2018 09:00
  • Відмічається, що це на 4 тис. т або 3% поступається піврічним результатам роботи галузі в 2017 році.

    При цьому, протягом аналізованого періоду скоротився випуск охолодженої свинини і її сушених, солоних або копчених свинячих частин. Виробництво морозива м’яса за шість місяців 2018 році декілька збільшилася – до 7,9 тис. т проти 7,4 тис. т роком раніше.

    Загальні залишки свинини скоротилися на 10% з відповідних змін випуску охолодженого, копченого, солоного і сушеного зокрема м’яса. Однак запаси мороженої свинини трохи більше зафіксовані в кінці червня 2017 року – 0,87 тис. т проти 0,81 тис. т відповідно.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: