На Одещині вирощують  фундук для європейського шоколаду | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        

        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

На Одещині вирощують фундук для європейського шоколаду

131413976_090916_2007_2.jpg

Експортний фундук вирощують вже кілька років у селі Холодна Балка на Одещині, який відправляють до Євросоюзу. Зараз на фермі вирощуються італійські сорти горіха. Про це повідомляє oblvesti.com.ua.

Відзначається, що вирощувати фундук ферма почала з 50 га, сьогодні під ним засаджено 500 га, а найближчим часом планують розширитися ще на 350 га.

«Він спеціально заточений під європейське виробництво – колку, засушку, визначений діаметр ядра, смакові якості, жирність і олійність ядер. Відповідно, адаптований під шоколадки, цукерки та іншу кондитерську продукцію», — розповідає директор фундукової ферми Максим Шейко.

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.