На Миколаївщині молоко провірятимуть за сучасними технологіями

09.08.2018 08:20
  • Його метою є підтримка створення та впровадження в Україні сучасної системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у молочному ланцюгу створення додаткової вартості.

    У рамках Проекту завершується закупівля обладнання для Миколаївської регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, що дозволить здійснювати дослідження сирого молока відповідно до міжнародних стандартів, зокрема на основні критеріїв: кількість соматичних клітин (КСК), загальне бактеріальне обсіменіння (ЗБО), точка замерзання й відсутність інгібіторів.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: