Україна суттєво наростила виробництво ковбас

08.08.2018 07:56
  • Повідомляється, що найбільш відчутно збільшилася виробництво вареної групи продуктів, на які припадає понад 60% всього виробництва ковбас.

    За січень-червень 2018 року, випуск цієї продукції майже досяг 81 тисяч тонн, що на 3,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

    Другі за обсягами випуску в загальній структурі – напівкопчені ковбаси «додали» 3,5%, а треті в цій структурі – варено-копчені, сиров’ялені та сирокопчені ковбаси – 3,2%.

    Випуск копчено-запечених ковбас виріс на 8,3%, проте питома вага цієї групи ковбас незначний (1,2%), тому не було відчутного впливу на загальну ситуацію.

    Частка виробництва ковбас в загальній структурі випуску м’яса і м’ясопродуктів промисловими підприємствами становить 11,5%, а виробництво безпосередньо м’яса в 7 разів більше.

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: