Фруктове довголіття: післяврожайна обробка, кращі практики | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

Фруктове довголіття: післяврожайна обробка, кращі практики

37889932_607663949634481_304819365209964544_o_1.jpg
Дата проведення події: 
02 серпня 2018 13:00
02 серпня 2018 18:00
Місце проведення: 
Готель Raziotel, м. Київ, вул. Ямська, 52
Організатори заходу: 
Асоціація «Ягідництво України» за підтримки Посольства Держави Ізраїль в Україні та агенції МАШАВ.

 

У Києві пройде практикум-дискусія за участю консультантів Міністерства сільського господарства Ізраїлю, а також українських практиків та науковців. 

Захід буде присвячений не лише огляду ізраїльських технологій, але й обговоренню ситуації в Україні: на що варто звернути увагу виробникам та до чого прагнути. Чи не найважливішим елементом практикуму стане дискусійна панель із фахівціями у форматі запитання-відповідь.

 

Програма практикуму-дискусії:

12.00-13.00 Реєстрація, привітальна кава

13.00-13.30 Можливості експорту ягідної продукції з проектом «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business». Ірина Кухтина, президент Ukrainian Berries Association.

13.30-14.00 Стан післяврожайноі доробки фруктів в Україні. Олеся Прісс, д.т.н., професор, зав. кафедрою Харчових технологій та готельно-ресторанноі справи Таврійського державного агротехнолонічного університету.

14.00-16.30 Лекція спеціалістів з Ізраілю Едни Песіс (кандидат наук, фахівець зі зберігання фруктів) та Олега Фейгенберга (фахівець зі зберігання с/г продукції). Експерти розкажуть про вплив етилену на зберігання свіжої продукції, технології для збільшення терміну зберігання плодів, специфіку зберігання плодів різних культур та особливості правильної післязбиральної доробки.

16.30-18.00 Панельна дискусія з ізраїльськими та українськими спеціалістами, приклади з української практики.

 

 

Реєстраційна анкета за посиленням: https://goo.gl/forms/DQ3k11K1JzkwOpqB3

Вартість участі - 600 грн з особи.

Більше інформації - на сторінці заходу у Facebook,

а також за телефонами 0675811331 Марія Мельник, 0675044990 Олена Каіжен.