Фруктове довголіття: післяврожайна обробка, кращі практики

28.07.2018 01:21
  •  

    У Києві пройде практикум-дискусія за участю консультантів Міністерства сільського господарства Ізраїлю, а також українських практиків та науковців. 

    Захід буде присвячений не лише огляду ізраїльських технологій, але й обговоренню ситуації в Україні: на що варто звернути увагу виробникам та до чого прагнути. Чи не найважливішим елементом практикуму стане дискусійна панель із фахівціями у форматі запитання-відповідь.

     

    Програма практикуму-дискусії:

    12.00-13.00 Реєстрація, привітальна кава

    13.00-13.30 Можливості експорту ягідної продукції з проектом «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business». Ірина Кухтина, президент Ukrainian Berries Association.

    13.30-14.00 Стан післяврожайноі доробки фруктів в Україні. Олеся Прісс, д.т.н., професор, зав. кафедрою Харчових технологій та готельно-ресторанноі справи Таврійського державного агротехнолонічного університету.

    14.00-16.30 Лекція спеціалістів з Ізраілю Едни Песіс (кандидат наук, фахівець зі зберігання фруктів) та Олега Фейгенберга (фахівець зі зберігання с/г продукції). Експерти розкажуть про вплив етилену на зберігання свіжої продукції, технології для збільшення терміну зберігання плодів, специфіку зберігання плодів різних культур та особливості правильної післязбиральної доробки.

    16.30-18.00 Панельна дискусія з ізраїльськими та українськими спеціалістами, приклади з української практики.

     

     

    Реєстраційна анкета за посиленням: https://goo.gl/forms/DQ3k11K1JzkwOpqB3

    Вартість участі – 600 грн з особи.

    Більше інформації – на сторінці заходу у Facebook,

    а також за телефонами 0675811331 Марія Мельник, 0675044990 Олена Каіжен.

     

     

     

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: