Представлений пристрій для оцінки оптимальної стиглості фруктів

12.07.2018 17:50
  • “Наш прилад використовується для оцінки вишневих партій по всій північній півкулі, що дозволяє операторам визначати твердість м’якоті та оцінювати термін зберігання неінвазивним способом. Тільки продукти, які є добрими, повинні доходити до споживачів. DA Meter допоможе досягти поставленої мети просто, недорого та ефективно “, – пояснює Енріко Туроні з TR Turoni.

    DA Meter дуже ефективний для кісточкових та розоцвітих (яблука, груші та ін). Австралія використовує це теж, особливо тому, що вони отримали дозвіл на експорт до Китаю. “Зворотний зв’язок на міжнародному рівні хороший. Наш довідковий ринок – це США. Коли мова йде про кавові фрукти, DA Meter допомагає розмістити на ринку плоди, які краще смакують. Що стосується розоцвітих, то це дає дані щодо стиглості для оптимального терміну зберігання”.

    DA-Meter, корисний на багатьох етапах циклу виробництва та споживання фруктів. По суті, його можна використовувати:

    фермерам, з метою оптимізації обрізки дерев, отримання дуже однорідного продукту і, як наслідок, зменшення кількості етапів збирання;

    фермерам, під час урожаю, щоб визначити найкращий момент збирання;

    у холодильниках, щоб знати стан дозрівання плодів, що зберігаються;

    в пакувальному цеху DA-Meter використовувався для вибору правильного плоду для різних цілей маркетингу (менш стиглі фрукти для віддалених ринків, дуже стиглі фрукти для місцевого ринку).

    для продавців, щоб купувати продукти у оптовиків на запланованому рівні дозрівання та щоб вибрати найбільш дозрілий продукт для продажу.

    DA-Meter є дуже перспективним інструментом як для практичних, так і для наукових застосувань, оскільки дозволяє стежити за дозріванням плодів на дереві (а також на одних і тих же фруктах).

    За матеріаламиagrarii-razom.com.ua

     

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: