На українському ринку попит на перепелине м’ясо пішов в гору

13.06.2018 09:30
  • Як зазначається, загальне пташине поголів’я, за даними Союзу птахівників і кормовиробників України, становить 237,3 млн голів. На тлі такої кількості домашньої птиці, поголів’я перепелів, яке налічує 2,5-3,3 млн, виглядає не дуже переконливо.

    Основним продуктом перепелиній галузі є яйця. Кожна перепілка дає в рік близько 250-280 яєць, а загальний обсяг українського виробництва перепелиних яєць становить 500-600 млн шт. Меншу увагу на вітчизняному ринку приділяється перепелиному м’яса. У рік виробляється близько 1,2-1,3 тонни такого м’яса в результаті забою 7-8 тис. Перепелів.

    Як розрахували експерти, вкладення в організацію перепелиній ферми складуть € 45-48 тис.

    За матеріалами: infoindustria

    Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
    Поширити: