На українському ринку попит на перепелине м'ясо пішов в гору | AgroNews
        
        
        
        
        
        
              
              
        

        
        
        
        
      
        
              

        
        
    
    
        
        

На українському ринку попит на перепелине м'ясо пішов в гору

depositphotos_35450559-stock-photo-young-quail-with-eggs-on.jpg

В Україні поряд із зростанням споживання пташиного м'яса в цілому, поновлюється попит і на перепелине м'ясо. Тому в цій області з'являються додаткові можливості для бізнесу. 

Як зазначається, загальне пташине поголів'я, за даними Союзу птахівників і кормовиробників України, становить 237,3 млн голів. На тлі такої кількості домашньої птиці, поголів'я перепелів, яке налічує 2,5-3,3 млн, виглядає не дуже переконливо.

Основним продуктом перепелиній галузі є яйця. Кожна перепілка дає в рік близько 250-280 яєць, а загальний обсяг українського виробництва перепелиних яєць становить 500-600 млн шт. Меншу увагу на вітчизняному ринку приділяється перепелиному м'яса. У рік виробляється близько 1,2-1,3 тонни такого м'яса в результаті забою 7-8 тис. Перепелів.

Як розрахували експерти, вкладення в організацію перепелиній ферми складуть € 45-48 тис.

За матеріалами: infoindustria

Додати коментар
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.